Matilda.. R.I.P

Hej, Jag läste på Matildas hemsida  att hon nu passerat över  till andra sidan.. Men vi får hoppas att hon har det jätte bra i himlen!  

Hon skulle bara veta hur känd hon är över hela sverige! Aftonbladet skrev om henne i dag.

 Vila i frid Matilda.      jag beklagar värkligen sorgen för alla.  Det är inte lätt att missta någon man älskar.
                                                                                     








// Josefin♥








Skolavslutning!

Hejsan!


Idag var det sista dagen i skolan på ca 2 mån. Vet inte om jag ska skaratta eller gråta.. Min mentor ska inte stanna kvar efter sommarlovet. Jag e så j*vla arg på den som bestämde det!! Hon är den bästa mentorn och läraren jag någonsin har haft! så bara kommer någon j*vel och förstör allt!!! aaarhh! Men ska bli skönt att kunna göra vad man vill nu.. men ändå, kommer sakna att gå upp till bussen, för att sendan träffa vännerna..! så just nu vet jag inte om jag ska skratta eller gråta. vara glad eller vara ledsen.
 
 Men får väll göra det bästa av saken! tänkte lägga in en bild på min skolavslutnings outfitt! Vill bara säga en sak! - Jag kommer sakna dig hanna! Det kommer vi alla göra!!

















Kram på er! / josefin



Vad ska du göra på sommarlovet då?


Tips!

Vill du få extra ljust hår i sommar? utan att bleka det? i sånna fall har jag ett tips, som jag själv har testat. hade inte tillräkligt med tålamod för att det skulle bli jätte mycket ljusare, men lite blev det i allfall! Så här gör du;  Du tar en eller flera citroner samt limes och trycker ut saften ur limen och citronerna (häll i detta i en skål!) blanda och se är det bara att ta i det i håret och sätta sig i solen (håret bleks ändast om man sitter i solen!) Det är ju inte säkert att det fungerar just på ditt hår, men ett försök skadar väll inte =P






Har du något intressant tips som du vill berätta om!?


kram josefin♥                                                                                         image44image45

RSS 2.0