Tips!

Ett tips för att få extra volym på håret, är att kvällen innan, sätta upp håret i en toffs på huvudet! Get ganska mycket extra volym! (För att få det att hålla längre så kan du spraya lite hårspray på undersidan av håret. Efter du har tat ner toffsen alltså.)



Har du några bra hår tips?
    Tipset kan vara om snygga hår uppsättningar m.m behöver inte handla om extra volym på håret! men det är ju kul med vilka tips som hällst!



kram josefin!

Måndag

Hallåå!



Idag har jag slöat hela dagen, funderade i morse på om jag skulle åka in till stan. men ingen kunde följa med mig in o shoppa!då väntar jag hällre. För hur kul är det att gå själv!? som och inte så skojj gå med någon av sina kompisar eller mamma!
Men hur som hälst. nu sitter jag här och skriver i min kära "dagbok" och det är ju rätt roligt! =D

Undrar om jag ska kolla på något bål i kväll..? kanske! får se!


ska du hitta på något roligt i kväll?


Kram josefin♥


Söndag (i efterskott!)

Hej Hej!


 i söndags hade jag fullt upp, jag va med kompis va ute med hunden och mitt i allt i hopa skulle vi ha gäster! så ag han int emed någon ting i går heller! Men vi hade roligt! åt chokladpudding till efterrätt! goot!  De va här till ungefär halv 10.  Snare efter att ha kollat på tv, så gick jag och gjorde mig i ordning för att gå och lägga mig! jag gjorde två fläter i håret som jag sen snurrade och satte upp i en knut (en på var sida av huvudet). det var allt!



Har du några coola hår trick/tips?

Lördag (lite i efterskott!)

Hejsan!


Ursäkta att jag inte skrev i bloggen i lördags! men jag hade fullt upp! förs kom en kompis efter det skulle vi iväg på fest hos min kusin! sen va vi där till väldigt sent!! så jag hann inte skriva!



kram josefin!

Söta små flippflopp!

S?ta sm? flippflopp! dessa söta små flippflopps hittade jag på have2have.se där fanns väldigt många fina skor m.m! kolla gärna in sidan  =P


kramkramkram!

Fredag

hejsan!



Idag har jag varit i skolan, men inte så länge eftersom jag alltid slutar halv12 på fredagar! eller vi slutar 12 men vi har lunch halv 12 så, då får vi gå hem om vi vill.

ballerinaskor

jag hade mina nya ballerinas i dag! Om jag får säga det själv, så är dem väldigt fina! ska nog satsa på fler ballerinaskor senare!

i kväll..

 Snart ska jag gå en sväng me hunden, och efter det äta middag. sedan bär det i av till simhopps-träningen! ska bli skönt. Men efter att ha sprungit 5.2 km på irotten, så är man lite trött. I vilkel fall, ska nog ändå ta en lite jogging tur i morrn! hade varit skönt! får se.


I morgon

i morgon ska jag till mina kusiner, min ena kusin fyller år så vi ska dit på fest! ska bli kulit!

På söndag

på söndag ska vi ha gäster, lite folk nu till innan valborg! Ska också bli rolig! Hela helgen är inbokad!


Måndag  

På måndag är vi lediga från skolan, så får se vad jag hittar på. Kanske åker och shoppar lite! Vem vet =P vi får se!


Tisdag

På tisdag vet jag inte än! får se vad jag hittar på! ska iallafall läsa ut min bok! har läst i dan nu i evigheter! men jag har inte hunnit läsa alls typ! får se vad jag hittar på!


Vad skadu göra på valborg?


Brukar du jogga på helgerna?


Kram på er!/josefin♥


Torsdag

Hej hej!


Idag när jag skulle vakna orkade jag nästan inte gå upp. Jag va så trött efter gårdagens äventyr! men jag kom upp så småning om i allafall. sen körde mamma mig till skolan.

Idag innan skolan sluta fick vi våra omdömmen.  Fick väll rätt så bra, men är inte helt nöjd ändå..  Men så brukar det vara för mig.

När jag kom hem efter skolan så va inte mamma hemma än, så jag gick en sväng me hunden.
När jag kom hem så var mamma hemma, eller nästan, hon kom ugefär samtidigt som jag.. lite efter. Men hon hade köpt att par ballerina-skor till mig! i svart lack! jätte fina! men snart ska jag gå och kolla på ett inspelat avsnitt av Angel! världens bästa serie! går på tv 6! alla dagar, men är itne säker på tiden men tror det är 4-5(på kvällen) men innan detta ska jag duscha! kram på er!



Ser du på Angel?


Gillar du ballerina-skor?


kram josefin♥  ps: lägger kanske in bil på ballerina skorna senare! ds. <3

Onsdag

Hejsan!



Idag har jag vatt och proat på ett dagis!! Det va så roligt! jag hade aldrig velat jobba som dagis-fröken om jag inte hade varit där i dag. Det var en upplevelse för livet! Man blev trött jätte snabbt, och redan vid 1 var jag så trött att jag nästan somna! men alla barnen ville fortsätta leka! som sagt; en upplevelse för livet!

Snart ska jag kolla på Men in trees kl 20.00 (TV 3)efter det kommer gray's anatomi 21.00! (TV 5)rekomenderar båda programmen! De går på tv 3 (endast Onsdagar)  Ursäkta den smala bloggen! Men nu måste jag kila, ciao!


Kollar du på något program som du vill rekomendera?

Vad funderar du på att bli när du är färdig utbildad?


Kram josefin♥

Vackra bilder

Vackra bilder Här är ännu en vacker bild jag lyckats hitta! ville bara visa den för er! visst är den såå vacker?



Vilken är naturens finaste skapelse, tycker du?   jag tycker vatten fall =D


kram josefin♥

Hetast just nu? (tips)

  Det hetaste inom "tröjor"just nu är nog linnen med små fickor på magen!




image37 hetast inom "byxor" just nu är nog shorts med hög midja och knappar hela vägen!





Vad tycker/tror du är hetast just nu?


kram josefin♥

tips

Om du har grova ben?, så i sommar borde du nog inte satsa på skor med rämmar om ankeln. För rämmar om anklen får vaderna att se större ut.




Har du några tips?




Ursäkta den korta bloggen! kram josefin!

Dada's diamonds

Dada's diamonds


Väldigt vackert smycke från accessora.se. Märke och design Dada's diamonds.


Vad tycker du?



Kram josefin  ♥

Ny kappa! (Måndag)

Hejsan!


Igår kväll fick jag en ny kappa! mamma kom hem med den =D gissa om jag blev glad! jag har världens bästaste mamma!! 

Idag kom hon också hem med en  massa kläder som jag ska testa sen! är såå glad!!

Engelska prov

Ska fråga min engelsa lärare i morrn om jag kan få tbx mitt engelska prov. vi gjorde det i förra veckan! är så nervös!! hoppas jag fick bra på det!! hoppas hoppas!!


Simhopps tävling

Förra förra helgen simhopps tävlade jag! kom på 3;dje! blev jätte glad!! har inte bloggat på rätt länge så berättar det nu! (ber om ursäkt!!)  min kompis som tävlade i samma tävlings klass som jag kom på 2;a plats! jag hade tur som ens kom med på pallen! jag sumpade mina sista hopp så jag trodde inte jag hade någon chans! men jodå med hjälp av lite tur så kom jag 3;a!!

Men nu ska jag gå och kolla på kläderna! byebye!


Kram josefin!



Håller du på med någon sport? i sånnt fall vilken?


Simhoppar du kanske?


Ps. lägger kanske in några bilder på kläderna och på kappan sen! ds.

Söndag

jaha, då var det söndag igen.. Typiskt. Måndag i morgon, upp till skolan,vara trött hela dagen, inte kunna konsenterera sig på lektionen. ja allt det måndagar är till för, det är ändå rätt bra. Eftersom det är skönt på något vis att det finns en rutin, att det finns något att falla tilbaks på efter varje lov ,varje paus, varje helg. För efter måndag kommer tisadag, efter tisdag kommer ONSDAG!! och på Onsdag ska jag Praoa på ett dagis! massa söta små babysar!

Vad har jag gjort i dag?

vackna vid halv 8, gick upp 8 åt frukost , tog på mig ridkläderna och sen bar det av till stallet! halv 10 var vi där.

Hade gymnastik med hästarna i dag. låter säkert lite konstig.. men nyttigt och bra för både hästarna och för oss!
halv 12 åkta vi hem.

kom hem 12, Duschade och gjorde mig i ordning för en skön slapp-dag hemma. Åt lunch och sen gick jag in på mitt rum och kollade på en film, sylvia
  en verklighets baserad film. Den va rätt bra faktiskt. Varade i ca 2 tim. Efter det gick jag till datan och fixade lite på bloggen. Sen ut i köket och gjorde i ordning maten, när det va klart åt jag och pappa. Mamma jobbar kväll i kväll så hon hade redan gjort maten. värmde den på spisen.
Sedan slängde jag mig ner i soffan, kan ju skylla på att man är förkyld och därför lite klen och svag(lat i själva verket) och nu sitter jag här och skriver "Dagbok" en ny grej som jag testar, eftersom jag funderar på att börja med det!...  senare ska jag nog kolla på Wallander kl 21.00

 ska du kolla på wallander?

Vad har du gjort i dag?

Har du sett filmen sylvia?

snygga skor

snygga skor
 Dessa skoran hittade jag på halens.se för bara 399 kr eller bara o bara men, ska spara till dem tror jag! man måste ju se snygg ut på fötterna i sommar!

Söta små skor

S?ta sm? skor hittade dessa skorna på ellos.se faktiskt! tycker om att kolla runt lite och plötsligt kom en bild av denna söta lilla skon upp!   funderar på att köra dem!..?

Bokstavligen..... En 20kr skjorta!

bokstavligen..... En 20kr skjorta! Hihi, kunde inte låta bli att visa denna fiffiga lilla skjorta för er =P den e bara såå söt, och gjord av en 20kr sedel =D Hittade den på en sida som jag va inne på, då kom det upp en lite bild av denna =P Haha =D       

                                    Kram på er! // josefin

RSS 2.0