make a dream come true! =D

Hejsan, förlåt för att jag inte skrivit på länge. men har haft väldigt mycket med läxor och andra saker..



Men nu var det så att när min mamma kom hem i dag, så berättade hon om en lite tjej på 8 år som är väldigt sjuk.  ='( väldigt sorligt! Denna lilla tjej har en
önskan. Hon vill ligga högst på - hemsidornas topplista-  så nu ber jag er att kolla in hennens sida , och rösta! man klickar på - rösta på denna hemsida- som står uppe i hörnet. hon ligger ca 1000 p i från toppen på listan! alltså ligger hon två! han som ligger etta, kolla inte på hans sida. för då ger du honom 1p. Och om nu detta är en 8 årig tjejs önskat så tänkte jag hjälpa till igenom att länka till hennes sida! gör det gärna du med! Och GLÖM INTE RÖSTA!!



Klicka här!






Topplistan;

1. ******* 15081
2. dummapricken 13987 <--- Här är Matilda!


Såå söt!

S?? s? Denna tunikan är bara såå söt!  men kommer inte ihåg avr jag hittade den... =(    ;)

Äntligen, nya brillor!

Hejsan




Idag va jag o mamma på burlövcenter, där köpte jag ett par nya brillor ;) som jag är väldigt nöjd med! ska fixa bild på dem o lägga in!  Åååh, jag är såå spänd över ullared!! vill dit nu! hihi ;) i kväll ska jag nog bara slappa med familjen ;) hade varit kul att hitta på något annat, men det får bli nästa helg ;)

Dagbok = nu har jag bestämt mig! I kategorin " dagbok " ska jag bara skriva om dagar som jag tycker är extra roliga eller tråkiga. men det kan ju också hända att man skriver för att man har lust me d! =D kram på er!


Vad ska du hitta på i kväll då?



Kram josefin♥

Ullared nästa! =D

JA! Äntligen ska jag få åka till ullared!! blev så glad när både jag och min kompis Amanda vill det nu snarast!! så vi ska dit i näste vecka!! fy va skojj det ska bli!!! JIPPI!! =D  har sparat rätt mycke pengar ; ) det behövs ju när man ska till ett sånt billigt o bra ställe som ullared! hihi!


Har du varit i ullared någon gång?










kram josefin

Avril Lavigne - Girlfriend

Tänkte lägga in en länk till youtube.com, med Avril LAvignes nya låt Girlfriend! som jag då tycker är väldigt bra!

Jag tyckte värkligen om Avrils låtar när jag va mindre, men sen bytade jag musik smak.. Men nu är hennes nya låt iallafall uppe på top 5 i min lista! Bra gjort Avril! Klicka här!







Franska projekt

Hejsan


Sitter i skolan och håller på med mitt franska projekt, vi skiver om ett fransk landskap som heter Noromandie, hittar rätt kul info på google.  kanske lägger ut den när allt är klart. får se.. skriver mer i kväll!  Men medans du väntar ; ) kolla gärna in denna söta lilla sidan om Fondation Claud monet a giverny. En fransk (mycket vacker) trädgård m.m klicka här! 


kram josefin♥image41 ←Normandie's kust

förlåt!

skriver snart i gen lovar! men just nu har jag stora saker på gång!! massa läxa :S

RSS 2.0